Företagsevent på Gröna Lund

Ethel Berg      -    9 Views

Företagsevent på Gröna Lund

Gröna Lund – mer än bara en nöjespark

Att anordna företagsevent på Gröna Lund innebär att ge sina medarbetare en upplevelse utöver det vanliga. Gröna Lund, beläget på Djurgården i Stockholm, är en av Sveriges mest ikoniska nöjesparker och erbjuder en perfekt miljö för både små och stora företag att skapa minnesvärda tillställningar.

Möjligheter för alla typer av event

Oavsett om det handlar om en enkel dag med åkattraktioner eller en exklusiv företagsfest, erbjuder Gröna Lund ett brett spektrum av alternativ för att passa alla behov och önskemål. Man kan välja att köpa biljetter till en dag på parken, arrangera middagar på någon av parkens restauranger eller till och med hyra hela nöjesparken för en kväll.

Unika konferenslokaler

Gröna Lund har flera konferenslokaler som kan användas för möten och seminarier. Lokalerna är utrustade med modern teknik och kan anpassas efter gruppens storlek och behov. Att hålla en konferens i denna unika miljö kan ge extra energi och inspiration till deltagarna.

Temafester och specialarrangemang

För de som önskar något utöver det vanliga kan Gröna Lund ordna temafester och specialarrangemang. Detta kan inkludera allt från karnevalsteman till exklusiva konserter med kända artister. Att ha en fest på Gröna Lund innebär tillgång till åkattraktioner, spel och underhållning som garanterat kommer att uppskattas av alla deltagare.

Mat och dryck

Gröna Lund erbjuder flera restauranger och matställen som kan anpassas för företagsevent. Här kan man njuta av allt från enkla bufféer till lyxiga middagar med utsikt över vattnet. Det finns även möjlighet att skräddarsy menyer efter specifika önskemål och behov.

Hyra hela parken

För företag som vill ge sina medarbetare en oförglömlig upplevelse finns möjligheten att hyra hela Gröna Lund. Detta innebär att företaget har exklusiv tillgång till alla åkattraktioner och faciliteter. Att hyra hela parken ger en unik möjlighet att skapa en privat och intim atmosfär där deltagarna kan njuta av parken i sin egen takt.

Planering och genomförande

Att planera ett företagsevent på Gröna Lund är enkelt tack vare parkens erfarna eventkoordinatorer. De hjälper till med allt från planering till genomförande för att säkerställa att eventet blir en succé. Med deras hjälp kan företag fokusera på att njuta av dagen och skapa minnen tillsammans.

En oförglömlig upplevelse

Att anordna ett företagsevent på Gröna Lund är ett fantastiskt sätt att stärka teamkänslan och belöna medarbetarna. Oavsett om det handlar om en enkel dag med åkattraktioner eller en storslagen fest, kommer ett besök på Gröna Lund att lämna ett bestående intryck.